Prislista Mailadresser

Vad kostar det att köpa mailadresser?

SVERIGES BÄSTA LEVERANTÖR AV MAILADRESSER

Vad kostar det att köpa mailadresser?

Det finns många företag som levererar mailadresser men Mailadresser.se är den enda aktören (såvitt vi vet) som kan leverera högkvalitativa mailadresser till företag, privatpersoner och beslutsfattare i över 110 länder med tillhörande kvalitetsgaranti.


Prislista – mailadresser till företag i Sverige

När det gäller mailadresser till företag och beslutsfattare i Sverige så har vi en väldigt enkel och transparent prissättning. I varje order så ingår grundläggande företagsdata men också namn, titel och direkt e-post till önskad beslutsfattare. Exempelfil kan laddas ner i vårt urvalsverktyg.

Minimiordern ligger på 4500kr ex moms och följande trappa tillämpas:

<1000st = 8kr/st
1001 – 5000st = 7kr/st
5001 – 10 000st = 6kr/st
10 001 – 25 000st = 5kr/st
25 001 – 50 000st = 4kr/st
>50 000st = offert

Om du nöjer dig med nå generella e-post adresser såsom info@… och kontakt@… osv så kan vi leverera sådan data till en mycket billigare kostnad från ca 0,50-2,50kr/st beroende på volym. Vi avråder dock starkt från att skicka till generella e-post adresser pga väldigt dålig respons.

om du-


Prislista – mailadresser till privatpersoner

Hur mycket det kostar att köpa mailadresser till privatpersoner beror i princip på tre saker:

 1. Din målgrupp – hur nischad den är och hur svår den är att nå
 2. Vilken information du behöver per lead – ju mer info, desto dyrare blir det
 3. Volymen – hur många leads du vill köpa


Det du måste tänka på när du ska köpa mailadresser till konsumenter är vilka uppgifter du VERKLIGEN behöver inhämta. Självklart vill man ha så mycket information som möjligt om sina prospekts men du måste fråga dig vilken data som verkligen är nödvändig för ditt ändamål. Räcker det kanske med att endast samla in en e-post adress till varje prospekt inom ramen av din målgrupp eller behöver du verkligen mer information såsom t.ex. personnummer, adress, telefonnummer osv? På Mailadresser.se så kan vi leverera i princip allt det du behöver men mängden datapunkter som du önskar ha bestämmer priset per lead tillsammans med volymen data som du vill köpa och därför så är det omöjligt att ge prisexempel online men kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi snabbt med en offert baserad på just dina önskemål.

Den andra avgörande faktorn för hur mycket varje mailadress kommer att kosta och som du måste tänka på är vilken budget som du vill avsätta för ditt inköp. Ju större volym mailadresser du köper desto mindre blir kostnaden per kontakt.

För att vi ska kunna sälja mailadresser till privatpersoner till ditt företag så måste vi sjösätta en s.k. “opt-in” kampanj. Ditt företag måste nämligen enligt lag ha ett uttryckligt godkännande från mottagarna för att du ska kunna skicka e-post till dem! Därför sjösätter vi opt-in kampanjer åt våra kunder där vi samlar in data och i varje leveransfil ingår även kolumner för timestamp (exakt tidpunkt då medgivandet gavs) och opt-in URL (den URL där personen gav sitt godkännande till er).

Opt-in kampanjer kräver mycket tid och engagemang att få till och därför tillämpar vi en minimidebitering på 25 000kr ex moms för att leverera e-post adresser till privatpersoner men helst så ser vi mycket högre budgetar eftersom det möjliggör lägre priser på mailadresserna. Om du inte har den budgeten så rekommenderar vi andra tillvägagångssätt för att nå din målgrupp såsom t.ex. annonsering i sociala medier, postala adresser och liknande.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT PÅ MAILADRESSER

Vänligen fyll i formuläret nedan


  FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

  Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

  • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
  Välkommen med din förfrågan