Mailadresser till företag

Uppdaterade mailadresser till företag för dina kampanjer

SVERIGES BÄSTA ADRESSLEVERANTÖR

Därför ska du alltid köpa mailadresser till företag på Mailadresser.se

Det finns många adressleverantörer som levererar adresser till företag men Mailadresser.se är den enda aktören online (såvitt vi vet) som kan leverera högkvalitativa adressregister till företag och beslutsfattare i över 110 länder. Utöver den stora mängd adresser till företag som vi har tillgång till så har vi också möjlighet att knyta varje enskild adress till specifika datapunkter för att våra kunder ska kunna nå en så specifik målgrupp som möjligt.

I Sverige så kan vi t.ex. sortera både adresser och mailadresser på branschkoder (SNI), geografi, omsättning, antal anställda och över 500 titlar på beslutsfattare vilket är relativt unikt och väldigt kraftfullt.

I USA och andra länder finns liknande kodsystem och vi vågar påstå att Mailadresser.se har flest och bäst adresser till företag av alla aktörer online. Prova oss redan idag och med vår unika kvalitetsgaranti så har du ingenting att förlora!

FÅ EN ICKE BINDANDE, KOSTNADSFRI OFFERT

Vänligen fyll i formuläret nedan


  FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

  Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

  • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
  Välkommen med din förfrågan

  Om du behöver köpa mailadresser till företag så kommer vi här ta upp några viktiga saker att tänka på. Fundera även på om du inte ska köpa ditt register nästa gång från ett företag som blivit framröstad till en av de bästa adressleverantörena i Sverige.

  Kanske vill du expandera ditt företag snabbt och säkert, med korrekt, uppdaterad affärsinformation. Vill du ha en lista med mailadresser till företag och beslutsfattare över hela Sverige eller specifika länder?

   

  Vad är ett e-post register för företag?

  Ett adressregister med mailadresser till företag är en B2B-marknadsföringslista som innehåller kontaktinformation tlil viktiga beslutsfattare på andra företag, så att du snabbt kan få kontakt med dem, börja sälja och utveckla ditt företag.

  Kan jag köpa mailadresser till företag?
  ja! Du kan köpa ett register som innehåller mailadresser till företag.

  Det finns många företag online som erbjuder e-post register till företag. Vissa av sajterna innehåller inte ens företagsuppgifter och då ska du definitivt INTE köpa mailadresser där utan vända dig till en annan aktör. Andra sajter tillhör företag som t.ex. är registrerade inom restaurangverksamhet eller andra branscher och då ska du inte heller köpa adressregister där! Sunt förnuft helt enkelt.

  Om du vill ha mer information eller köpa en företagslista med e-postadresser, så kommer vi att inom kort publicera pålitliga företag här.

  Vilka typer av adressregister med mailadresser finns det?

  Det finns 100-tals olika e-postlistor till företag. Några av de mest populära listorna som man kan köpa är baserade på t.ex.

  Alla företag
  Bilverkstäder
  Företagsägare
  Bilsalonger
  Kyrkor
  Bygg
  Tandläkare
  Läkare
  Finans
  1000 största bolagen
  Hälsa
  Hotel/Motel
  Tillverkning
  Icke vinstdrivande organisationer
  Ålderdomshem
  Mäklarbyråer

  Restauranger
  Skolor & Universitet
  Visst antal anställda
  Årlig omsättning
  Antal verksamma år
  Geografisk plats
  Börsnoterade företag
  Franchise
  URL
  Kedja
  Ägs av kvinnor
  Småföretag
  Titel till beslutsfattare
  Flera kontakter till samma företag
  +1000 fler varianter

  Om jag inte vet vilken lista jag vill ha, kan jag få hjälp?

  Det går jättebra. Vi är behjälpliga med att ta fram rätt målgrupp för just dina behov och din verksamhet.

  Vilket format kommer adressregister i?

  När du har beställer mailadresser online så kan du alltid ladda ner din e-postlista i ett .csv-filformat, direkt från webbplatsen.

  Företag som säljer mailadresser brukar erbjuda några eller alla av följande lättanvända listformat och det gör vi såklart också:

  CSV-filkalkylblad
  PDF-adressetikettformat
  Tryckta klisteretiketter

  Det här är första gången jag köper mailadresser; kan jag se ett smakprov på min lista innan jag lägger en beställning?

  Absolut! Om ett företag inte erbjuder dig ett smakprov så att du kan se hur ditt e-post register kan komma att se ut så är det en stor varning och vi rekommenderar dig att vända dig till ett annat företag som vill att du ska vara helt nöjd med din lista och därför erbjuder prover.

  Ett bra sätt att säkerställa att du är helt nöjd med dina mailadresser är att du ser exakt vad du får innan du gör din beställning.

  När du fått din lista mailad till dig så kan du ta din tid att gå igenom den och se till att den är korrekt och precis som du vill att den ska vara innan du gör din beställning och beställer mailadresser.

  Vad är viktigt att tänka på när jag ska köpa ett adressregister med mailadresser till företag från en etablerad aktör såsom t.ex. företag X?

  Tips Se till att du….
  Se till att de erbjuder minst 90+% kvalitetsgaranti Enbart litar på de bästa!! Titta på rekommendationer, bolagets företrädare osv.
  Är de specialister på mailadresser just inom din bransch? Hitta rätt prospekts genom att handla från företag som sitter på rätt databaser.
  Se till att leveransen sker i ett format som passar dig CSV, PDF, XLSX och en mängd andra format finns tillgängliga. Se till att din leverans sker i ett format som du faktiskt kan använda
  Leveranstid Leveranstiderna varierar. Säkerställ hur lång tid det kommer att ta innan du har dina mailadresser i din hand.
  Nöjda kunder Nöjda kunder är bästa reklamen. Har företaget recensioner och omdömen? Dåliga företag sticker lätt ut .

  Hur får jag mailadresser till företag i mitt område?

  Du kan ofta välja att sortera på det geografiska område som du vill inkludera. Få adressregister efter postnummer, stad, län, delstat eller genom att använda en radie runt din adress.

  Ange sedan den typ av företag som du vill inkludera och beställ enligt ovan.

  Exempel på radie

  Vanliga frågor om adressregister och mailadresser till företag

  Vad är en SIC/SNI kod och hur kan den hjälpa mig?

  Standard Industry Classification (SIC) skapades av Department of Labor för att skapa en tydlig hierarkisk bild av olika branschers grenar. Det fungerar lite som ett bibliotekssystem med 2 siffror som representerar toppen/huvudet på trädet. Andra siffror läggs till för att ange hur långt ner i trädet klassificeringen är. Detta hjälper till att enkelt rikta in alla branscher inom olika branscher. Svenska SNI koder fungerar på samma sätt och du kan söka efter relevanta sni koder på Statistiska Centralbyråns hemsida.

  Har företagens e-postlistor telefonnummer?

  Ibland och ibland inte. Vissa företag kan erbjuda även telefonnummer när du beställer mailadresser till företag men om det är viktigt för dig med telefonnummer så säkerställ det INNAN du beställer.

  Kan jag utesluta franchiseföretag från min lista?

  Jo det ska du alltid kunna. Du ska själv kunna välja exakt vilka branscher och typer av företag du vill köpa mailadresser till.

  Kan jag välja vilken titel till beslutsfattare jag vill ha?

  Ibland och ibland inte. Vissa mer seriösa företag kan erbjuda även kontaktuppgifter till beslutsfattare sorterat på titel när du beställer mailadresser till företag men om det är viktigt för dig att nå endast specifika beslutsfattare så säkerställ det INNAN du beställer.