Adressregister till personer och företag

Uppdaterade adressregister till dina kampanjer

SVERIGES BÄSTA ADRESSREGISTER

Därför ska du alltid köpa adressregister på Mailadresser.se

Det finns många företag där ute som du kan välja bland när du vill köpa adressregister. När vi levererar adresser oavsett om det är till privatpersoner eller till företag så kan du vara säker på att det adressregister som du köper alltid är dagsfärskt eftersom vi samarbetar med SPAR, Bolagsverket, SCB och en mängd andra källor för att kunna leverera bäst adressregister av alla.


Adressregister till privatpersoner

Vi har möjlighet att leverera adressregister till privatpersoner vid förfrågan. När det gäller mailadresser till privatpersoner så är det dock ett krav att vi genomför en s.k. “opt-in kampanj” just för ditt företags räkning så att varje mottagare i adressregistret gett sitt godkännande till att motta e-post reklam från just er.


Adressregister till företag

Vi har även möjlighet att leverera adressregister till företag enligt era önskemål. När det gäller mailadresser till företag så har vi möjlighet att leverera ert adressregister precis såsom ni önskar, med de datapunkter som är viktiga för just er verksamhet.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT PÅ ADRESSREGISTER

Vänligen fyll i formuläret nedan


    FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

    Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

    • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
    Välkommen med din förfrågan