Köpa Leads

Uppdaterade leads för dina kampanjer

SVERIGES BÄSTA LEVERANTÖR AV LEADS

Därför ska du alltid köpa leads på Mailadresser.se

Det finns många företag som levererar leads men Mailadresser.se är den enda aktören online (såvitt vi vet) som kan leverera högkvalitativa leads till privatpersoner och beslutsfattare i över 110 länder. Vi har också möjlighet att knyta varje enskilt lead till specifika datapunkter för att våra kunder ska kunna nå en så specifik målgrupp som möjligt.


Att tänka på när du ska köpa leads

Det finns några saker som är väldigt viktiga att ha koll på när man ska köpa leads. För det första så måste du såklart veta vad din optimala målgrupp är så att den leverantör av leads som du väljer att handla från kan vaska fram rätt leads. För vad spelar det för roll om du får en massa data av hög kvalitet om målgruppen inte är rätt för ditt ändamål.

Det andra du måste tänka på när du ska köpa leads är vilka uppgifter du VERKLIGEN behöver för att ha ett så kallat “kvalificerat lead”. Självklart vill man ha så mycket information som möjligt om sina prospekts men du måste fråga dig vilken data som verkligen är nödvändig för ditt ändamål. Räcker det kanske med att endast samla in en e-post adress till varje prospekt inom ramen av din målgrupp eller behöver du verkligen mer information såsom t.ex. personnummer, adress, telefonnummer osv? På Mailadresser.se så kan vi leverera i princip allt det du behöver men mängden datapunkter som du önskar ha bestämmer priset per lead tillsammans med volymen data som du vill köpa.

Den tredje viktiga saken som du måste tänka på är vilken budget som du vill avsätta för dina leads. Ju större volym leads du köper desto mindre blir kostnaden per lead.

Avslutningsvis. Hur mycket det kostar att köpa leads beror i princip på tre saker:

 1. Din målgrupp – hur nischad den är och hur svår den är att nå
 2. Vilken information du behöver per lead – ju mer info, desto dyrare blir det
 3. Volymen – hur många leads du vill köpa

Allt detta bestämmer priset per lead och tillsammans går vi igenom dina önskemål och behov och tar fram en bra strategi för att kunna leverera just de leads som kommer att bidra mest till ert företags framgång.

Om du är redo att ta steget och få nya leads till ditt företag så kontakta oss redan idag.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT PÅ LEADS

Vänligen fyll i formuläret nedan


  FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

  Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

  • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
  Välkommen med din förfrågan