Mailadresser

När du behöver köpa mailadresser till dina kampanjer

SVERIGES BÄSTA ADRESSLEVERANTÖR

Därför ska du alltid köpa mailadresser på Mailadresser.se

Det finns många adressleverantörer som erbjuder folk att köpa mailadresser men Mailadresser.se är den enda aktören online (såvitt vi vet) som kan leverera högkvalitativa register av mailadresser till företag och beslutsfattare i över 110 länder. Utöver den stora mängd mailadresser till företag som vi har tillgång till så har vi också möjlighet att knyta varje enskild mailadress till specifika datapunkter för att våra kunder ska kunna nå en så specifik målgrupp som möjligt. Allt för att ditt EDR mailutskick ska bli så framgångsrikt som möjligt!

I Sverige så kan vi t.ex. sortera både adresser och mailadresser på branschkoder (SNI), geografi, omsättning, antal anställda och över 500 titlar på beslutsfattare vilket är relativt unikt och väldigt kraftfullt när det gäller just företag.

I USA och andra länder finns liknande kodsystem och vi vågar påstå att Mailadresser.se har flest och bäst mailadresser till företag av alla aktörer online. Prova oss redan idag och med vår unika kvalitetsgaranti så har du ingenting att förlora när du ska köpa mailadresser till din nästa kampanj!


Mailadresser till privatpersoner

Om du ska köpa mailadresser till privatpersoner så är Mailadresser.se definitivt din bästa partner! Vi har möjlighet att selektera mailadresser till personer på flera olika parametrar såsom t.ex. kön, ålder, boendeform, inkomst, relation, intressen osv.

När vi levererar mailadresser till privatpersoner så kan du vara säker på att de adresser du köper alltid är dagsfärska eftersom vi samarbetar med en mängd olika källor, bl.a. SPAR (Statens Person Adress Register). SPAR är grunden för de flesta av våra adresser till privatpersoner men vi har även ett tiotal datapunkter utöver det vi kan ta fram från SPAR såsom t.ex. mailadresser, mobilnummer, telefonnummer och liknande.

Vi har även möjlighet att leverera EDR mailutskick till företag vid förfrågan. Oavsett vad din målgrupp är så kan vi hjälpa dig att hitta e-post adresser till företag över hela världen och även genomföra mailutskick till dem på ett sätt som säkerställer att så många som möjligt når och öppnas av mottagarna. Varje e-post adress levereras tillsammans med aktuell företagsinformation, nyckeltal, beslutsfattares titlar m.m. Självklart så levererar vi endast verifierade e-post adresser till företag som alltid behandlas enligt GDPR.

När det gäller mailadresser till privatpersoner så är det dock ett krav att vi genomför en s.k. “opt-in kampanj” just för ditt företags räkning så att varje mottagare i adressregistret gett sitt godkännande till att motta e-post reklam från just er.

 

FÅ EN ICKE BINDANDE, KOSTNADSFRI OFFERT

Vänligen fyll i formuläret nedan


    FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

    Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

    • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
    Välkommen med din förfrågan