Tre sätt att dra nytta av e-post adresser

e-post adresser till privatpersoner

Köp av mailadresser till beslutsfattare kan vara en effektiv strategi för att öka försäljningen för ett företag. Mailadresser till beslutsfattare ger företaget möjlighet att direkt nå ut till personer som har makt att göra affärsbeslut och kan leda till större affärsmöjligheter.

Ett sätt att dra nytta av mailadresser är att använda dem för att marknadsföra sig på Facebook. Företag kan skapa annonser och målgruppsannonser som riktar sig till specifika målgrupper genom att använda mailadresser till beslutsfattare som målgrupp. Detta kan leda till högre konverteringar och en mer effektiv annonsbudget.

Ett annat sätt att dra nytta av mailadresser är att skapa email funnels. Företag kan skicka specifika email-meddelanden till beslutsfattare i olika steg i köpprocessen, med syftet att öka sannolikheten för en försäljning. Detta kan inkludera att skicka information om produkten eller tjänsten, erbjudanden och påminnelser.

Ett tredje sätt att dra nytta av mailadresser är att skicka ut nyhetsbrev och marknadsföringsmaterial till beslutsfattare för att hålla dem uppdaterade om företagets senaste produkter och tjänster. Detta kan hjälpa till att bygga en relation med beslutsfattaren och öka sannolikheten för framtida affärsmöjligheter.

Enligt en studie från 2017 visade det sig att e-postmarknadsföring har en ROI på 122% vilket är högre än någon annan kanal som exempelvis sociala medier, sökmotoroptimering och displayannonser. Detta visar på att e-postmarknadsföring är en mycket lönsam strategi för att öka försäljningen.

Våra tjänster

Vi kan vara behjälpliga inom följande områden: