Låt din email funnel jobba i sommar, fyll kalendern till hösten

Sommaren är här och med den kommer tankarna på sol, bad och avkoppling. Men för dig som vill vara redo att starta hösten med full kraft i ditt säljarbete, finns det ett smart sätt att utnyttja semestermånaderna effektivt: låt din email funnel jobba för dig medan du njuter av ledigheten!

Bygg en Automatiserad Email Funnel

En email funnel är ett system som automatiskt skickar en serie av e-postmeddelanden till potentiella kunder över tid. Genom att sätta upp en sådan funnel kan du hålla kontakt med dina prospekts och bygga intresse för dina tjänster eller produkter, utan att behöva lyfta ett finger när du är på semester.

Här är hur du kan göra:

  1. Köp kvalitativa mailadresser: För att din email funnel ska nå rätt personer behöver du en lista med relevanta mailadresser. Via mailadresser.se kan du enkelt köpa mailadresser som matchar din målgrupp. Det säkerställer att din funnel når personer som är intresserade av vad du har att erbjuda.
  2. Skapa värdefullt innehåll: Fundera på vad dina prospekts behöver och vad som kan fånga deras intresse. Skapa en serie av e-postmeddelanden som ger värdefull information, erbjuder lösningar på deras problem, och visar hur din produkt eller tjänst kan hjälpa dem. Tänk på att inkludera tydliga uppmaningar till handling, som att boka ett möte eller prova en demo.
  3. Automatisera utskicken: Använd ett verktyg för e-postmarknadsföring för att schemalägga dina meddelanden. Bestäm när och hur ofta de ska skickas ut baserat på när du vill konvertera dina prospekts till fkktiska möten. Detta gör att du kan bygga upp en stadig ström av intresse medan du är ledig! OBS! Ge mottagarna några dagar extra mellan utskicken, det är ju trots allt semestertider.
  4. Följ upp och justera: Innan du går på semester, se till att du har ett system för att övervaka hur väl din funnel presterar. Efter semestern kan du analysera resultaten och justera innehållet eller frekvensen av dina e-postmeddelanden baserat på vad som fungerade bäst.

Fyll kalendern för hösten

Med en välskött email funnel som jobbar i bakgrunden kommer du tillbaka från semestern med en kalender som redan är fylld med möten! Du kan börja hösten med energi och fokus på att följa upp på dessa leads, istället för att behöva lägga tid på att jaga nya.

Så, ta ett steg idag mot en mer avslappnad och produktiv sommar. Besök mailadresser.se för att köpa dina adresser, sätt upp din email funnel och låt tekniken arbeta för dig medan du njuter av din ledighet. När hösten kommer, kommer du vara redo att ta din försäljning till nästa nivå!

Vi på SUPEReROI AB har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika e-post kampanjer och email funnels och hjälper mer än gärna till med allt detta till våra kunder för en rimligt kostnad. En förutsättning för detta är att vi även får leverera datan för målgruppsurval så att vi vet att adresserna håller den kvalité som de måste för att kampanjen ska bli framgångsrik. För många studsar kan nämligen dra ner “ryktet” på din mailserver rejält vilket kommer att göra att din kampanj levererar dåligt.